Goede raad gaat voor de baat , het kan wel! 

Wie zijn wij?

PolyConsult heeft meer dan 30 jaar ervaring in profit-organisaties (tot circa 50 medewerkers) in het midden- en kleinbedrijf.
Ervaring is opgedaan in Algemeen Management, Sales Management, Personeelsmanagement en Financieel Management.

No nonsens, Klant nog steeds koning(in)

PolyConsult is een kleine, zeer flexibele, ‘no nonsens’ organisatie, die met de ondernemer meedenkt, hem af en toe een spiegel voor houdt, hem zo nodig kritisch benadert, hem af en toe ‘een schop onder de kont’ geeft, maar vooral gespecialiseerd is in begeleiding en coaching en dat hoog in het vaandel heeft staan. PolyConsult is geen ‘nine to five’-kantoor, maar een kantoor, dat indien nodig ook in de avond, op zaterdag of op zondag actief is. 
Geen bureaucratisch bolwerk, geen ‘tut-hola’s’, die van niets weten, maar vooral een kantoor, waar de klant nog koning is. 

25% -50% voordeel

De tarieven van PolyConsult zijn redelijk en circa 25% tot 50% lager dan een gemiddeld accountantskantoor of bedrijfsadviesbureau. Dit is mogelijk, omdat PolyConsult een lage overhead heeft. Geen groot duur kantoor, geen dure recepties en secretaressen. Simpel, dynamisch en doeltreffend, met korte lijnen en snelle service.De diensten van PolyConsult zijn ook betaalbaar voor de kleine(re) en/of startende ondernemer. 

Bestuurlijke ervaring.

De directeur, Jan Hetteling, heeft een langjarige bestuurlijke ervaring; Zo is hij meer dan 10 jaar voorzitter geweest van een lokale afdeling van MKB Nederland, is een aantal jaren Algemeen Bestuurslid geweest van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland en heeft in tal van adviescommissies gezeten. Jan Hetteling is mede-oprichter van de Stichting Flessenscheepjes Museum en is al 25 jaar voorzitter van de stichting, die het Flessenscheepjes Museum – zonder subsidie – exploiteert.

Efficient

Profiteer van een grote ‘knowhow’ op veel gebieden, waardoor geen beroep hoeft te worden gedaan op externe bureaus of dure specialisten, resulterend in een hoge snelheid van besluitvorming en een optimale slagvaardigheid van de ondernemer. 

PolyConsult , voor elke ondernemer in het midden- en klein bedrijf

We zijn er voor elke ondernemer in het midden- en klein bedrijf, voor stichtingen of non-profit-organisaties, ZZP’ers, etc.We zijn gevestigd in Enkhuizen. Enkhuizen is goed te bereiken vanuit Friesland , Flevoland en andere delen van Noord-Holland. Een bezoek aan ons kantoor in Enkhuizen is een goede reden om neer te strijken op één van de vele terrasjes, een hapje te eten in één van de vele restaurantjes of om een gezellig te shoppen in de vele leuke winkeltjes. Vergeet niet het Flessenscheepjes Museum (uniek in de wereld) te bezoeken!

Goede raad gaat voor de baat! - Het Kan wel!

Contact:

PolyConsult - Paktuinen 23c -1601 GD - Enkhuizen - Tel. 0228-317762 - KvK nr. 360.05.066 - BTW nr. 0672.89.587.B.01-  IBAN NL25INGB0003564902 - info@polyconsult.nl - www.polyconsult.nl
All copyrights reserved by Polyconsult.Webdesign / App design / Creative minds
Made with love in  Palau.